Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! ВАКАНСІЯ!

Оголошення
21.02.2020

      Заводська селищна рада  Чортківського району Тернопільської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника  гуманітарного відділу Заводської селищної ради.

      Основні вимоги до кандидатів : громадянство України, володіння державною мовою, освіта педагогічна, вища за освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або  магістра, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі не менше одного року, або в інший сфері не менше як три роки, досконале володіння  комп’ютерною технікою, здатність, за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем, виконувати відповідні посадові обов’язки. ( Звертатися за тел. 0962763229 або в Заводську селищну раду)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше