Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З турботою про громаду

Новина
04.02.2020

Щодня ми стикаємося з великою кількістю проблем, вирішення яких належить добре продумати і знайти правильний шлях для їх подолання. Завдяки спільним зусиллям громади та щирій підтримці небайдужих людей складні питання стають лише тимчасовими перешкодами на шляху до успіху.
   Для села Угринь цей місяць став неабияким вдалим: встановлення нових дверей у котельні покращить умови для її працівників. Завдяки спонсорській допомозі жителя с.Угринь у дитячий навчальний заклад "Подоляночка" придбано нову електричну плиту та новий посуд.
   Велике бажання розвиватися, створювати комфортні умови для жителів є основою спроможної та успішної громади.
   Висловлюємо подяку за активну життєву позицію нашим спонсорам та сподіваємося на подальшу співпрацю задля кращого майбутнього нашої громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше