Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«До Маланки у гості»

Новина
15.01.2020

А той другий празник - святого Василя…..

14 січня на центральній площі смт. Заводське відбулося Різдвяне дійство «До Маланки у гості».

Чарівна коляда лунала із вуст від наймолодшого до найстаршого учасника свята, а вертеп за участю учнів Заводської ЗОШ допоміг усім присутнім поринути у казковий світ Різдвяного дива. Яскравими виступами жителів громади порадували студенти та викладачі ДНЗ «Чортківське ВПУ», а наймолодші учасники – вихованці Заводського ДНЗ «Казка» та їх вихователі своїм привітанням подарували море позитивних емоцій та щирих усмішок.  

Невід’ємною частиною заходу стало виконання українських народних колядок за участю хору церковних парафій селища Заводське та вихованців і викладачів Заводської школи естетичного виховання – центру народної творчості.  

          Заводська селищна рада висловлює слова вдячності колективу Заводської школи естетичного виховання - центру народної творчості, колективу Заводського ДНЗ «Казка», адміністрації та учням Заводської ЗОШ, дирекції та студентам вищого професійного училища, молоді церкви Зіслання св.Духа (смт.Заводське), о.Володимиру, о.Антону, та всім, хто долучився до святкового дійства.

Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше