Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники Заводської селищної ради взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування

Новина
05.12.2019

5 грудня працівники Заводської селищної ради взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначаємо 7 грудня.
Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель привітав працівників місцевих рад Тернопільщини та вручив грамоти і подяки кращим працівникам органів місцевого самоврядування.
За високий професіоналізм та сумлінну працю почесними грамотами та цінним подарунком обласної ради нагороджені: Яськова Тетяна Володимирівна - спеціаліст військово – облікового столу Заводської селищної ради , Сіра Ельвіра Анатоліївна - головний бухгалтер Заводської селищної ради, Сидоренко Петро Володимирович – начальник юридичного відділу Заводської селищної ради.
Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше