Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День працівників харчової промисловості

Новина
21.10.2019

20 жовтня в селищному будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників харчової промисловості.
На заході панувала творча атмосфера, у всіх присутніх був гарний, піднесений настрій, адже слова привітання з професійним святом лунали з вуст від найменших до найстарших учасників заходу.

За сумлінну працю та високий професіоналізм головою селищної ради Людмилою Павлінською були нагородженні подяками та сувенірами працівники ТзОВ "Радехівський цукор", організатори та гості свята. Всім працівникам та ветерам цукровикам Людмила Романівна висловила щиру подяку за плідну співпрацю та побажала нових успіхів у нелегкій праці, оптимізму та нових виробничих здобутків.
Протягом заходу присутніх дивували своїми чудовими концертними номерами учасники свята: учнівські та педагогічні колективи Заводської школи мистецтв, студенти та викладачі Чортківського вищого професійного училища, учні Заводської ЗОШ.

Інтригуючим моментом для глядачів був розіграш сувенірів з логотипом Заводської ОТГ, який відбувався протягом святкового концерту.

Для участі в урочистих заходах були запрошені гості, які подарували море позитивних емоцій усім жителям селища: Людмила Гайдук - солістка районного будинку культури ім К.Рубчакової, колектив модельної студії MONRUA (кер. Наталія Магега), народний аматорський театр ім.Панаса Карабіневича (кер. Христина Мустяце).

На завершення свята присутні мали змогу поринути у світ професійного співу переможця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Віктора Сов'яка та композитора і фіналістки шоу Х-фактор - Наталії Стець.

Нехай щедрість ваших сердець, багатство розуму, вправність рук та сила віри в себе приносить задоволення від власної праці!
# Заводська ОТГ #День_харчовика

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше